Unieke locatie

"Samen verantwoordelijk en met plezier ontwikkelen in een kansrijke omgeving"

`t Holtpad is een moderne, openbare school in een landelijke omgeving. Te midden van het typische coulissen landschap, dat Nijeholtpade karakteriseert, maakt de school deel uit van het M.F.C.: “De Ni`je Stienze.” De school is gehuisvest in een modern nieuw gebouw met veel licht, ruimte en openheid. Op deze manier is er een prettige leeromgeving gecreëerd. Door de samenwerking tussen de bewoners van Nijeholtpade, school, sport en dorpsbelang is dit unieke gebouw ontstaan. Een gebouw waar we gezamenlijk gebruik van maken.

De samenwerking met ouders en de dorpsgemeenschap is van essentieel belang. Het brede school concept heeft op deze locatie zeker een toekomst. Wat de school erg bijzonder maakt is, dat we gebruik kunnen maken van het bos/natuurgebied, zodat onze lessen natuuronderwijs een extra dimensie krijgen. We gebruiken het bos voor diverse feestelijke activiteiten tot groot plezier van de kinderen.

`t Holtpad is een school die openstaat voor kinderen met verschillende achtergronden. De school wordt sinds 1 januari 2017 bestuurd vanuit het stafbureau: “Comprix” te Wolvega. Zij vormt een netwerk van openbare scholen in de gemeenten Oost-en Weststellingwerf en Opsterland. Het stafbureau is een partner voor en staat in dienst van het onderwijsveld. (www.comprix.nl)